Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 01 Svibanj 2014 10:00

Gužve na graničnim prijelazima - na Doljanima se čeka do sat i pol vremena

Napisao/la 
Gužve na graničnim prijelazima - na Doljanima se čeka do sat i pol vremena Gužve na graničnim prijelazima - na Doljanima se čeka do sat i pol vremena

Prema prikupljenim podacima promet se danas odvija po pretežno mokrom kolovozu, a povećana je i opasnost od odrona.

Nakon završenih prosvjeda na GP Doljani normalizira se promet, ali su zadržavanja do jedan sat i 30 minuta.

Vozači se savjetuju da koriste alternativne prelaze - ka Dubrovačkoj regiji preporučuje se korištenje graničnih prijelaza Čepikuće (Ravno-Slano) ili Ivanica (Trebinje-Dubrovnik), a onima koji se kreću ka Makarskoj rivijeri i sjevernije, preporučuje se granični prijelazi Zvirići (do kojeg se dolazi ulaskom u Čapljinu i skretanjem na kružnom toku desno), kao i granične prijelaze Bijača, Crveni Grm, Gorica ili Orahovlje.

Najavljena je obustava prometa od 10.45 do 11.45 sati na GP Bosanska Gradiška.

I na ostalim graničnim prijelazima promet vozila je pojačan, ali zadržavanja nisu duža od 20 minuta.

Do kraja svibnja, zbog radova u Hrvatskoj, obustavljen promet za teretna vozila na graničnom prijelazu Kamensko. Za vrijeme obustave ova vozila usmjeravaju se na GP Gorica-Vinjani Donji.

Na GP Kamensko, zbog radova u Hrvatskoj, ne mogu prometovati teretna vozila. Za vrijeme obustave ova vozila usmjeravaju se na GP Gorica-Vinjani Donji.

Povodom Praznika rada, danas i sutra zabranjen je prijevoz eksplozivnih materija na području Federacije BiH, priopćeno je iz BIHAMK-a.

FENA/Bljesak.info