Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 18 Lipanj 2014 13:21

Vlada ŽZH utvrdila Prijedloge Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o školstvu

Napisao/la 
Vlada ŽZH utvrdila Prijedloge Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o školstvu Vlada ŽZH utvrdila Prijedloge Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o školstvu

U utorak 17. lipnja 2014. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 89. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je utvrdila Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o srednjem školstvu i Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovnom školstvu koji su upućeni u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke. Na sjednici Vlada je utvrdila Izvješće o radu Vlade Županije Zapadnohercegovačke za 2013. godinu koje sadrži pregled rada Vlade u protekloj godini i uputila ga u skupštinsku proceduru.
Vlada je donijela Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o donošenju Programa utroška sredstava „Tekući prijenosi za novčane potpore u poljoprivredi i ruralnom razvitku“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2014. godinu te Odluku o davanju suglasnosti na Naputak o izmjenama i dopunama Naputka za ostvarivanje prava na novčane potpore u poljoprivredi.
Vlada je donijela Rješenje o razrješenju ravnatelja Zavoda za pravnu pomoć Županije Zapadnohercegovačke i Rješenje o imenovanju ravnatelja Zavoda za pravnu pomoć Županije Zapadnohercegovačke; Rješenje o razrješenju branitelja Zavoda za pravnu pomoć Županije Zapadnohercegovačke te Rješenje o imenovanju branitelja Zavoda za pravnu pomoć Županije Zapadnohercegovačke.

vladazzh.com