Ispiši ovu stranicu
Petak, 26 Rujan 2014 10:01

Održana 97. sjednica Vlade ŽZH

Napisao/la 
Održana 97. sjednica Vlade ŽZH Održana 97. sjednica Vlade ŽZH
U četvrtak 25. rujna 2014. godine Vlada Županije Zapadnohercegovačke održala je redovitu 97. sjednicu.
Vlada je utvrdila Nacrt Zakona o trgovini u Županiji Zapadnohercegovačkoj, za koji je predložila održavanje javne rasprave, te je isti upućen u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke. Također, Vlada je utvrdila tekst Odluke o prijenosu suosnivačkog udjela nad Sveučilištem u Mostaru u korist Hercegovačko-neretvanske županije, koji je također uputila u daljnju skupštinsku proceduru.
Vlada je usvojila Izvješće o izvršenju Proračuna za Županiju Zapadnohercegovačku za razdoblje od 1. 1. do 30. 6. 2014. godine.
Također, Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o odobravanju korištenja deponija tehničko-građevnog kamena i jalovine; Odluku o odobravanju isplate sredstava sa razdjela 19 glava 010001, pozicija 613900 „Ugovorene usluge (s podračuna za koncesije)“; Odluku o odobravanju isplate sredstava sa podračuna za koncesije za gospodarske projekte; Odluku o odbijanju ponude za kupnju članskog udjela u društvu Autocentar d. o. o. Široki Brijeg; Odluku o usvajanju Programa privatizacije i Početne bilance stanja – Altra d. d. Široki Brijeg te Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Županijskog pravobraniteljstva.

 
Vlada ŽZH