Ispiši ovu stranicu
Petak, 03 Listopad 2014 07:06

Priopćenje za javnost sa 98. sjednice Vlade ŽZH

Napisao/la 
Priopćenje za javnost sa 98. sjednice Vlade ŽZH Priopćenje za javnost sa 98. sjednice Vlade ŽZH

U srijedu 1. listopada 2014. godine Vlada Županije Zapadnohercegovačke održala je 98. sjednicu na kojoj je utvrđen Prijedlog Zakona o pripadnosti javnih prihoda u Županiji Zapadnohercegovačkoj i financiranju Županije Zapadnohercegovačke, koji je upućen u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o pristupanju izradi Plana zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o utrošku sredstava „Tekući prijenosi za zaštitu okoliša“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2014. godinu te Odluku o davanju suglasnosti na Rebalans Financijskog plana Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke za 2014. godinu.
Vlada je donijela Rješenje o utvrđivanju prijedloga člana Upravnog vijeća Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje iz Županije Zapadnohercegovačke.
Također, Vlada je primila k znanju Izvješće o radu JU Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke HERAG za 2013. godinu, kao i Plan rada JU Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke HERAG za 2014. godinu.

Vladazzh.com