Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 22 Listopad 2014 06:42

U BiH sljedećih dana kiša, na planinama snijeg

Napisao/la 
U BiH sljedećih dana kiša, na planinama snijeg U BiH sljedećih dana kiša, na planinama snijeg

U Bosni i Hercegovini danas će biti oblačno s kišom. Očekivana količina oborina se kreće od 20 do 45 litara po metru četvornom u cijeloj zemlji. Na planinama se očekuje snijeg.

Temperatura većinom između 4 i 10 stupnjeva, u drugoj polovici dana u padu. Na jugu Hercegovine jutarnje temperature od 11 do 15 stupnjeva, a najviša dnevna temperatura do 20.

U četvrtak, 23. listopada, u Bosni i Hercegovini će biti oblačno s kišom. Više oborina u sjevernim područjima Bosne. Očekivana količina oborina se kreće od 5 do 15 litara po metru četvornom, u sjevernim područjima Bosne od 20 do 30 litara po metru četvornom. Na planinama će padati snijeg. U središnjim i istočnim područjima Bosne u jutarnjim satima je moguć snijeg i u nizinama. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura između -1 i 4 stupnja, na jugu Hercegovine od 3 do 7. Najviša dnevna temperatura između 2 i 7 stupnjeva, na jugu Hercegovine od 8 do 13 stupnjeva.

U petak, 24. listopada, u Bosni i Hercegovini će biti oblačno s kišom. U Hercegovini slabe padavine. U Bosni se očekivana količina oborina kreće od 5 do 15 litara po metru četvornom, u Krajini od 20 do 30 litara po metru četvornom. Na planinama će padati snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura između 1 i 5 stupnjeva, na jugu Hercegovine od 5 do 9. Najviša dnevna temperatura između 4 i 9 stupnjeva, na jugu Hercegovine od 9 do 14, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.