Ispiši ovu stranicu
Utorak, 19 Svibanj 2015 13:13

Priopćenje za javnost s 12. sjednice Vlade ŽZH

Napisao/la 

Danas je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 12. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici utvrđen je Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sigurnosti prometa na cestama u Županiji Zapadnohercegovačkoj, koji je upućen u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o korištenju službenih mobilnih telefona u Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o donošenju Programa utroška sredstava „Tekući prijenosi za zaštitu okoliša“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2015. godinu te Odluku o prijenosu sredstava „Tekući prijenosi Javnoj ustanovi Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke HERAG“, utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2015. godinu.

Također, Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Povjerenstva za provođenje postupka za dodjelu koncesije za zahvaćanje vode u komercijalne svrhe iz bušotine na lokaciji Vrpolje – Rakitno općina Posušje i Rješenje o imenovanju Operativnog tima za provedbu Projekta HOLISTIC.

vladazzh.com