Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 29 Prosinac 2019 10:50

VIDEO: Zdravko Mamić podizao atmosferu u hercegovačkim svatovima

Napisao/la 

Poznati hrvatski menadžer i bivši istaknuti dužnosnik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić bio je kum jednom mladom bračnom paru.

Mamić koji je zbog neslaganja sa sudskim presudama u Hrvatskoj privremeno preselio u Hercegovinu, iskoristio je ovo vrijeme kako bi bio kum na vjenačanju svog dugogodišnjeg prijatelja Josipa Mikulića (Jukića) iz Širokog Brijega i njegove odabranice Katarine Dujmović iz Uskoplja.

Mikulića i Mamića osim dugogodišnjeg poznanstva i prijateljstva veže i velika ljubav prema Dinamu, stoga je Mamićevo kumstvo u ovom slučaju bilo i više nego logično.

Svadbena večera i zabava održana je u svadbenoj dvorani Queen u tržnom centru Mepas Mall u Mostaru, a Mamić je kao pravi kum tijekom cijele večeri podizao atmosferu i animirao ostale goste, piše Jabuka.tv. 

U više navrata uzeo je mikrofon od pjevača Darija Šunjića i njegovog Party benda i zapjevao dobro poznate hitove. Posebno upečatljivo ostalo je kad se dobro raspoloženi Mamić popeo na binu i zapjevao Posljednjeg boema.

Sve ostale obaveze, od plesanja s kumom i mladenkom, ispijanja čaše šampanjca uz taktove “Grcaj, grcaj”, Mamić je s lakoćom obavljao. A čini se da mu uloga kumstva uistinu leži.

Pogledajte kako je izgledalo kumstvo Zdravka Mamića.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jabuka.tv (@jabukatv)