Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 30 Prosinac 2019 05:08

S minusima u novu godinu

Napisao/la 

Posljednjeg dana ove godine, u utorak, ujutro će biti pretežno vedro i vrlo hladno s mrazom i temperaturom zraka ispod nule. Tijekom dana i poslije podne zadržat će se suho vrijeme, a sunčanije će biti u južnijim krajevima.

Novogodišnja noć bit će bez padalina, a temperatura zraka će se kretati između minus tri i nula stupnjeva, na jugu malo viša, prenosi Srna izvješća meteorologa u BiH. 

Na planinama će, prema prognozama, u novogodišnjoj noći, između utorka na srijedu, temperatura zraka biti između minus šest i minus tri Celzijevih stupnjeva.

Prvog dana 2020. godine ujutro će biti malo do umjereno oblačno i hladno vrijeme, na krajnjem sjeveru i jugu pretežno vedro. Tijekom dana i poslijepodne prevladavat će pretežno sunčano, uz umjerenu naoblaku u višim predjelima na istoku i središnjem planinskom pojasu. 

Jutarnja temperatura zraka kretat će se od minus tri do tri, na planinama od minus sedam, a najviša dnevna od nula do pet, na jugu do osam, na planinama od minus tri do nula Celzijevih stupnjeva.

Bljesak.info