Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 28 Svibanj 2023 18:45

Oldtimeri ponovno stižu u ŽZH, u Ljubuškom završnica programa

Napisao/la 

Oldtimer klub “Ero" organizira 14. Međunarodni susret starodobnih vozila „4 GRADA HERCEGOVINE 2023.“ koji će se održati u nedjelju, 4. lipnja. 

Okupljanje i prijave sudionika vršit će se u Agroturizmu Marića gaj od 9 do 11 sati, nakon čega će uslijediti obilazak četiri grada/općine u ŽZH. Oldtimeri će se uputiti od Gruda prema Posušju, Širokom Brijegu te Ljubuškom. Po dolasku u Ljubuški, u motelu “Most” bit će priređena večera te će se dodijeliti priznanja, pokloni i zahvalnice za sve sudionike susreta.

Kotizacija za svakog vozača iznosi 60,00 KM, a suvozača 40,00 KM (doručak, ručak, večera, piće, zahvalnice i prigodni pokloni).

Vozila proizvedena prije 1950. godine ne plaćaju kotizaciju. Ukupna dionica ovogodišnjeg susreta je oko 80 kilometara. Vozila koja nastupaju moraju biti tehnički ispravna i uredno registrirana. Tijekom održavanja susreta vozi se na vlastitu odgovornost čime se organizator ograđuje od bilo kakva potraživanja ili naknade štete temeljem bilo kojeg eventualnog štetnog događaja, priopćili su organizatori.