Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 24 Studeni 2014 07:24

U četvrtak "Dan otvorenih vrata" na pročistaču "Matinjevac"

Napisao/la 
„DAN OTVORENIH VRATA“ Rekonstrukcija i proširenje uređaja za tretman otpadnih voda Općine Ljubuški „DAN OTVORENIH VRATA“ Rekonstrukcija i proširenje uređaja za tretman otpadnih voda Općine Ljubuški

Agencija za vodno područje Jadranskog mora Mostar i Općina Ljubuški organiziraju dana 27/11/2014.g. (četvrtak) „Dan otvorenih vrata“, na lokaciji uređaja za tretman otpadnih voda „Matinjevac“ Općine Ljubuški.

Cilj akcije je upoznavanje javnosti sa svrhom rekonstrukcije i proširenja uređaja, njegovom zadaćom u zaštiti Rijeke Trebižat kao i tehničkim rješenjima koja su na istom primjenjena a koja će biti prezentirana od strane stručnih lica Agencije i njenih partnera. Radovi na rekonstrukciji i proširenju su završeni (Izvođač: JV LOVECO – CARIN-DGH91, R.Hrvatska) i uređaj kapaciteta 6.000,00 ES je pušten u probni pogon dana 01.10.2014.g. koji će trajati pet (5) mjeseci. Planiran je obilazak po grupama sa sljedećim satnicama: 10; 11; 12 i 13 sati. Molimo sve zainteresirane posjetitelje da se prijave za jednu od navedenih satnica na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (kontak tel. 036/397-881)
Zavisno od broja prijavljenih posjetitelja iz Mostara, postoji mogućnost organiziranog prevoza autobusom, o čemu će prijavljeni biti blagovremeno obavješteni. Napomena: U slučaju vremenskih nepogoda, svi prijavljeni posjetitelji bit će blagovremeno obavješteni o novom terminu.
Posjetitelji koji su se prethodno prijavili Agenciji za vodno područje Jadranskog mora Mostar putem e-maila biti će obaviješteni o postojećem terminu. 

ljubuski.ba