Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 26 Lipanj 2014 08:45

Vitez: PŠ Dance Factory iz Ljubuškog predstavila se sa 50 plesača

Napisao/la 
Vitez: PŠ Dance Factory iz Ljubuškog predstavila se sa 50 plesača Vitez: PŠ Dance Factory iz Ljubuškog predstavila se sa 50 plesača

Cup BiH u modernim plesovima na kojem je sudjelovalo oko 800 sudionika iz svih krajeva BiH održan je prošlog vikenda u Vitezu. Organizator ove manifestacije bio je Sportsko plesni centar LDF Vitez.

Posjetitelji su mogli uživati u plesačkom umijeću velikog broja sudionika u raznim plesačkim disciplinama i različitim uzrastima, a domaćini su se potrudili da osiguraju i dodatne aktivnosti i ugođaje za posjetitelje.

Na plesnom turniru nastupilo je i oko 50 članova Plesne škole Dance Factory iz Ljubuškog. Najmlađi plesači uzrasta od 5 i 6 godina u kategoriji street show-a osvojili su 1. mjesto, a mališani uzrasta od 7 i 8 godina u kategoriji freestyle osvojili su 2. mjesto. Osim najmlađih, nastupile su još tri skupine i to u kategoriji juniori hip hop osvojivši 2. mjesto te dvije skupine odraslih u kategorijama street dance i hip hop koji su u oštroj konkurenciji dugogodišnjih klubova izborili 2. mjesto.

"Vrlo smo ponosni na rezultate naših plesača koji su fantastično završili ovu plesnu sezonu. Budući da slijedi ljetni odmor, Plesna škola starta s radom ponovno u rujnu kada pripremamo mnogo novosti i plesnih programa. Na jesen obilježavamo već treću godinu rada te smo odlučili aktivnosti škole i sveukupnu ponudu podići na veću razinu", kazala je za Bolji Ljubuški Lidija Ereš, voditeljica PŠ Dance Factory.

Fotografije s natupa te ostale aktivnosti Plesne škole Dance Factory možete pratiti na Facebook profilu: https://www.facebook.com/dancefactory.ljubuski?fref=ts.

Bolji Ljubuški