Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 11 Svibanj 2014 07:07

Akcija branitelja UBIDRLPTSP Ljubuški

Napisao/la 
Akcija branitelja UBIDRLPTSP Ljubuški Akcija branitelja UBIDRLPTSP Ljubuški

Udruga branitelja i invalida Domovinskog rata liječenih od PTSP Ljubuški jučer je organizirala tradicionalno druženje svojih članova u prirodi. Ovo je treće po redu okupljanje koje se provodi u sklopu programa radne terapije kroz zajednički projekt "Psihosocijalne pomoći i rehabilitacije oboljelih od PTSP-a" u općini Ljubuški.

Tom prilikom, pokošena je i očišćena šetnica uz rijeku Trebižat do mjesnog kupališta kao i prilaz samoj rijeci na kupalištu duljine cca 2 kilometra. Nakon akcije čišćenja dionice uz samu rijeku Vriošticu, koja je izazov  za odmor u prirodi, nastavljeno je druženje uz pjesmu i dobru hranu, a sve to uz pažnju voditelja terapije, psihoterapeuta dr. Marka Romića iz Mostara.

Ovo nije jedina akcija u sklopu ovog programa, a u pripremi su i druge aktivnosti u svrhu poboljšanja psiho-fizičkog zdravlja branitelja liječenih od PTSP-a. - Što se tiče planiranih aktivnosti, mogu spomenuti projekt "Terapijskog jahanja" koji pripremamo s jednim konjičkim klubom iz Širokog Brijega - istakao je Boro Mlinarević ispred Udruge.

bran1

TDT/Radišići Port@l