Ispiši ovu stranicu
Utorak, 20 Svibanj 2014 05:18

Crveni križ Ljubuški pomaže ugroženima

Napisao/la 
Crveni križ Ljubuški pomaže ugroženima Crveni križ Ljubuški pomaže ugroženima

Ljubuški svakodnevno pokazuje solidarnost sa stanovništvom pogođenim poplavama. Nizom humanitarnih akcija prikuplja se pomoć u vidu hrane, vode, odjeće, obuće, lijekova, higijenskih potrepština... Jednu od akcija prikupljanja pomoći pokrenuo je i Crveni križ Ljubuški.

Humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za ugrožene u poplavama i klizištima, pokrenuo je jučer u svojim prostorijama Crveni križ Ljubuški. Donacije će se prikupljati u sljedećim danima u vremenu od 08:00 do 15:00 sati.

Kontaktirajući djelatnike Crvenog križa, dobili smo informaciju kako je ugroženima prvenstveno najpotrebnija konzervirana hrana,  dezinfekcijska sredstva, pokrivači...

Kako saznajemo, u akciju prikupljanja pomoći, osim građana, uključilo se i nekoliko tvrtki iz Ljubuškog, koje su već dostavile svoje donacije.

Dodatne informacije potražite na kontakt telefon - 00387 39 831 274.

--> Obavijest iz Crvenog križa Ljubuški, 20. svibnja

Potrebni su volonteri u Crvenom križu Ljubuški (u petak -23. svibnja) kako bi pomogli pri utovaru i istovaru donacija za stradale u poplavama i klizištima. Zainteresirani neka se jave na kontakt telefon - 00387 39 831 274.

Bolji Ljubuški