Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 21 Svibanj 2014 16:15

Ljubuški uz Bosnu: Poslan šleper pomoći, akcija se i dalje nastavlja

Napisao/la 
Ljubuški uz Bosnu: Poslan šleper pomoći, akcija se i dalje nastavlja Ljubuški uz Bosnu: Poslan šleper pomoći, akcija se i dalje nastavlja

U najugroženija područja BiH danas je iz Ljubuškog poslano 26 tona humanitarne pomoći. Akciju prikupljanja odjeće, hrane, vode, higijenskih potrepština, lijekova te ostaloga, proveli su mladi iz AGAPE-a i učenici SSŠ Ruđera Boškovića.

Evo kakvi su dojmovi današnjeg dana...

 - Najzanimljivije je kad se pojave ljudi koji uvijek nekako namirišu potrebu u svojoj blizini, pa samo onako iz pozadine dođu... i obraduju :). Takvih je pun Ljubuški. Taj Ljubuški je danas poslao šleper pomoći ljudima koje će obradovati čak i onaj naš višak, a kamoli ono što smo srcem darovali i od čega smo se teže rastavili. Hvala svima koji su pomogli da se za tako kratko vrijeme (iz ruke u ruku :D) napuni jedan cijeli šleper pomoći! Šleper pun hrane, vode, higijenskih potrepština, opreme za djecu i odjeće za odrasle u Sarajevu dočekuje fondacija Pomozi.ba čiji rad jako poštujemo i s kojima smo (ne tako davno) ostvarili čvrstu suradnju. Ova pomoć ubrzo zatim stiže u najugroženija područja. Hvala Parku srednjoškolaca, KLUBU ADIS JAKIĆ, SSŠ Ruđera Boškovića Ljubuški.
Na istom mjestu, u istim prostorijama i uz istu volju nastavljamo skupljati Vaše donacije od 16:00 - 20:00 sati, u nadi da će se ublažiti tegobe onih na čijem mjestu ne bismo htjeli biti niti osjetiti njihovu patnju - priopćeno je iz Udruge mladih Agape.

Više informacija o uključenju u akciju prikupljanja pomoći za ugrožene potražite na Facebook stranici - https://www.facebook.com/UdrugaMladihOpcineLjubuski?fref=ts.

AGAPE/Bolji Ljubuški