Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: /var/www/vhosts/bolji-ljubuski.com/httpdocs/images/2014/galerije/vitinski_sajam
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2014/galerije/vitinski_sajam
Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 08 Lipanj 2014 17:31

Čuvamo stare običaje: Održan sajam u Vitini (foto)

Napisao/la 
Čuvamo stare običaje: Održan sajam u Vitini (foto) Čuvamo stare običaje: Održan sajam u Vitini (foto)

Vitinski sajam poljoprivrede, obrta i kulturne baštine, ove godine 43. po redu, okupio je brojne posjetitelje koji su uživali u pjesmi, plesu te pogledu na štandove s rukotvorinama i predmetima kojima su se nekoć služili naši preci. Za navedeno pobrinuli su se organizatori Mjesna zajednica Vitina, udruga ‘Vita’ te kulturno-umjetničko društvo ‘Vrioštica’ Vitina.

Kao i prethodnih, tako su i ove godine u Vitinu pristigli guslari, gangaši, kulturno - umjetnička i folklorna društva, kako bi tradicijskim napjevima i plesovima podržali ovu manifestaciju.

Prije glazbenog dijela programa upriličenog u parku hrvatskog viteza Ludviga Pavlovića, prethodila je sv. misa u 11:00 sati u crkvi sv. Paškala, a koju je predvodio župnik fra Željko Grubišić.

Nekoliko detalja s današnje proslave, pogledajte u priloženoj fotogaleriji:

{gallery}vitinski_sajam{/gallery}

Bolji Ljubuški

 

 

4 komentari