Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 11 Lipanj 2014 10:56

Federalci "upali" u MUP ZHŽ-a!

Napisao/la 
Federalci "upali" u MUP ZHŽ-a! Federalci "upali" u MUP ZHŽ-a!

Nešto prije 11 sati pred zgradu MUP-a Zapadnohercegovačke županije, koja se nalazi u središtu Ljubuškog, stigla su dva specijalna policijska vozila i kako doznaje portal Dnevno.ba trenutno se iz MUP-a izuzima određena dokumentacija.

Po primanju ove informacije nastojali smo kontaktirati glasnogovornika MUP-a ZHŽ-a Damira Čuturu, međutim isti je bio spriječen javiti se, bar su nam tako kazale njegove kolege.

Nekolicina policajaca se nalazi u ovim vozilima, njih dvojica s automatskim oružjem na samom ulazu u zgradu, dok su ostali unutar zgrade gdje se u ovim trenucima vrše pretresi.

Prema informacijama iz vrha Federalnog MUP-a, riječ je o združenoj akciji koja se provodi u Zapadnohercegovačkoj i Hercegovačko-neretvanskoj Županiji, a pored Federalnog MUP-a u istoj sudjeluje i MUP Republike Srpske, MUP Republike Hrvatske, te MUP Crne Gore, sve po nalogu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine!

Također, neslužbeno doznajemo da su ovi pretresi povezani sa zaplijenom droge, a tijekom dana trebali bi dobiti i nove informacije.

Dnevno.ba

4 komentari