Ispiši ovu stranicu
Petak, 18 Srpanj 2014 09:05

Grupa "Nešto između" snimila spot za pjesmu "Budan i živ"

Napisao/la 
Grupa Nešto između snimila spot za pjesmu Budan i živ Grupa Nešto između snimila spot za pjesmu Budan i živ

Mlada hercegovačka rock grupa „Nešto između“, čiji članovi dolaze iz Čitluka, Međugorja, Ljubuškog i Čapljine, bilježi odlične rezultate. Ovih su dana snimili spot za pjesmu "Budan i živ". Riječ je o drugoj autorskoj pjesmi ove grupe, a koja je već osvojila simpatije publike.

Spot za pjesmu "Budan i živ" sniman je na Mostar Summer Festu na kojem su mladi i perspektivni glazbenici istu i predstavili.

"Nastupom na Mostar Summer Festu mnogi naši fanovi su bili prezadovoljni.  I evo, napokon je spot ugledao svjetlo dana i po pogledima na YouTubeu vidimo kako je pjesma "Budan i živ"  jako dobro prihvaćena. Grupa "Nešto između" ide dalje sa svojim radom, treća pjesma je gotova i već se radi na novoj. Također, vrijedi istaknuti kako nam je ovo ljeto radno i popunjeno nastupima. Predstavili smo se na Mostar Summer Festu, motorijadi u Ljubuškom, a uskoro slijedi nastup na WHF -u u Širokom Brijegu, Green Festu u Čitluku te raznim klubovima... Koristim ovu priliku da se zahvalim svima na podršci i nadam se da će vam se svidjeti naš novi uradak",  rekao je za Bolji Ljubuški Željko Rupčić, manager i promotor grupe "Nešto između".

Pogledajte spot:



Bolji Ljubuški