Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 28 Rujan 2014 17:09

IGRA, PJESMA, PLES... Upriličen Dan dječje radosti

Napisao/la 
IGRA,  PJESMA, PLES... Upriličen Dan dječje radosti IGRA, PJESMA, PLES... Upriličen Dan dječje radosti

Na Trgu domovinske zahvalnosti u Ljubuškom u subotu se okupilo mnoštvo djece, njihovih roditelja te učitelja, kako bi uživali u igri i veselom druženju. Svi oni bili su dio manifestacije Dan dječje radosti koju već treću godinu za redom organizira Dječji svijet Ljubuški u suradnji sa Općinom Ljubuški. Pomoć i potporu pružili su, također, i brojni sponzori.

Ne ljuti se čovječe, domine, skakanje u vrećama, povlačenje konopca, nošenje jaja u žlicama, oslikavanje prstićima.. samo su neke od igara u kojima su se natjecali učenici ljubuških osnovnih škola, kao i mališani iz vrtića. Tako su se predstavili učenici OŠ Marka Marulića, OŠ Ivane Brlić Mažuranić, OŠ Tina Ujevića te djeca iz vrtića Sv. Jure, Petar Pan, Sv. Josip, Leptirić.

Veselu atmosferu potpomogli su animatori - maskote: Mickey&Minnie Mouse, Bumba, Klaun, Nindža Kornjača, Pepa Pig, Slon, Zekoslav Mrkva te mnogi drugi. Također, ovom prigodom, pjesmom i plesom Ljubušake su počastili najmlađi članovi Zumba kluba FEEL FREE by Jozefina, sa svojom instruktoricom Zdenkom Ramljak, kao i dječja družina  Veseli opančići Dječjeg svijeta s Humca, pod vodstvom učiteljice Marije Mijoč.

- Cilj ove manifestacije je doprinos razvitku kulturnih aktivnosti djece i mladeži, a kreativnim izražavanjem djece kroz likovne radionice se odgajaju novi naraštaji puni osjećaja za lijepim - poručili su organizatori. A da su i ove godine odradili odličan posao svjedoči mnoštvo fotografija koje možete pogledati na Facebook stranici Dječji svijet Ljubuški. Mi vam, pak, donosimo dio jučerašnje atmosfere kroz jedan veseli kolaž. :)

collage DS

Bolji Ljubuški