Ispiši ovu stranicu
Utorak, 18 Studeni 2014 11:17

NAJAVA: Ljubuški po peti put domaćin izložbe sitnih životinja

Napisao/la 
NAJAVA: Ljubuški po peti put domaćinizložbe sitnih životinja NAJAVA: Ljubuški po peti put domaćinizložbe sitnih životinja

Udruga za uzgoj i zaštitu sitnih životinja „Columba“ Ljubuški organizira petu po redu izložbu sitnih životinja koja će se održati 22. i 23. studenoga u športskoj dvorani OŠ „Marko Marulić“ u Ljubuškom. Svečano otvorenje izložbe je u subotu, 22. studenoga u 11:00 sati, a izložba će tog dana biti otvorena do 18:00 sati.

U nedjelju, 23. studenoga je proglašenje pobjednika i šampiona izložbe, te dodjela pehara i nagrada. Pošto je “Columba“ punopravna članica Saveza za uzgoj i zaštitu sitnih životinja FBiH, na izložbi se očekuje veliki odaziv svih udruženja iz Saveza, kako iz susjednih općina tako i iz cijele BiH i šire.

golub1

Među izložbenim eksponatima imat ćete prigodu vidjeti mnoge koji su već osvojili nagrade na međunarodnim izložbama.

Osim humanog karaktera, izložba je i prigoda za susret gospodarskih subjekata koji se bave proizvodnjom žitarica i prateće opreme.

- Pozivamo Vas da u što većem broju posjetite ovu zanimljivu izložbu i saznate nešto novo o uzgoju i zaštiti sitnih životinja i same prirode, priopćeno je iz Udruge za uzgoj i zaštitu sitnih životinja „Columba“ Ljubuški.

Bolji Ljubuški

2 komentari