Ispiši ovu stranicu
Subota, 29 Studeni 2014 07:38

Zaboravljenim braniteljima podrška od Rubena Atojana, predstavnika MMF-a u BiH

Napisao/la 
Zaboravljenim braniteljima podrška od Runeba Atojana, predstavnika MMF-a u BiH Zaboravljenim braniteljima podrška od Runeba Atojana, predstavnika MMF-a u BiH

Predstavnici udruge Zaboravljeni branitelji Drago Grbavac, Franjo Hrstić i Husejin Pajević, u srijedu (26. studenog) posjetili su Sarajevo kako bi nazočili sastanku s Rubenom Atojanom, predstavnikom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u BiH.

Cilj ovog sastanka bio je ukazati na iznimno tešku situaciju u kojoj se nalaze zaboravljeni branitelji, kojima je dobro došla svaka pomoć i podrška pri ostvarivanju zasluženih prava.


- Nadamo se da će naše nesebično zalaganje za pomoć svim zaboravljenim braniteljima uroditi plodom i da ćemo postići zacrtane ciljeve. I ovaj posjet Sarajevu i susret s predstavnikom MMF-a u BiH bio je pozitivan i u znaku podrške, kazao je za Bolji Ljubuški Franjo Hrstić, tajnik udruge Zaboravljeni branitelji.

U sljedećem razdoblju planiran je sastanak s predstavnicima podružnica ove udruge, kako bi se odredile daljnje smjernice.

Bolji Ljubuški

2 komentari