Ispiši ovu stranicu
Subota, 28 Veljača 2015 05:34

OPG ARTUKOVIĆ Otkup poljoprivrednih proizvoda u Ljubuškom

Napisao/la 

Poznati ljubuški poduzetnik Krešo Artuković  pokrenuo je novi projekt - Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Artuković (OPG). Trenutno je u funkciji pogon koji dnevno može prerađivati 10 tona sirovine.

Zahvaljujući prirodnim potencijalima ljubuškog kraja, Artuković se odlučio maksimalno posvetiti ovom poslu. Na početku je to bila samo obiteljska proizvodnja, no potaknut dobrim rezultatima, odlučio je proširiti proizvodnju, ali i potaknuti lokalne proizvođače na suradnju. Kroz dvije godine rada, na tržište je izašao s proizvodima među kojima su liker od divljeg šipka, sirup od divljeg šipka, višnjevača, liker od mušmule, orahovača i drugi proizvodi. Kako nam kaže, protekle godine je otkupio 10 tona divljeg šipka, a u tekućoj namjerava otkupiti puno veću količinu proizvoda.

Ove godine riječ je o 300 tona divljeg šipka kojeg namjeravamo otkupiti, ali i velike količine višanja, oraha, mušmula… Sve, naravno, ovisi o dobroj suradnji s lokalnim proizvođačima i njihovom interesu“, kazao je za Bolji Ljubuški poduzetnik Artuković.

Detaljnije informacije možete potražiti na broj tel. +387 63 324 777.

Bolji Ljubuški

2 komentari