Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 15 Travanj 2015 09:28

Huliganski pohod u Šipovači, u Vojnićima stradali automobili

Napisao/la 

U noći sa subote na nedjelju u gornjem dijelu Male Šipovače dogodio se do sada neviđeni huliganski pohod na ovim područjima. Gornja ulica za promet automobilima bila je blokirana jer su na cesti osvanule barikade u obliku suhozida, piše Šipovača portal.

U donjoj "Bebekovoj ulici" također su bile postavljene barikade od "paučine" za krumpire prethodno pokidane sa obližnje njive koja je gotovo sva izgazana kao i još neke. U ovome rušiteljskom činu na lokaciji "Beusove njive" počinjena je velika šteta na usjevima nekoliko oranica, a plastenik koji se našao u blizini je "probušen kao švicarski sir". Također doznajemo da je u Vojnićima oštećeno nekoliko automobila parkiranih uz cestu.

Za sada nije poznato što je potaklo nepoznatog počinitelja ili više njih na ovaj huliganski pohod, a mišljenja Šipovčana su različita: jedni smatraju da se radi o međususjedskim obračunima, a drugi su mišljenja da se radi o "balu vampira" lokalnih delikvenata sklonih lakim i teškim drogama. No, ima i onih koji su uvjerenja da je u pitanju "balvan revolucija" povodom nedavnih događaja na političkoj sceni MZ Šipovača-Kašče.

Zatečeni prizorom, zabrinuti žitelji ovog dijela Šipovače pozvali su policiju koja je obavila očevid, a za počiniteljima ovih zlodjela intezivno se traga.