Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 16 Prosinac 2015 12:38

Božićni sajam večeras otvara svoja vrata

Napisao/la 

Udruga mladih Agape danas starta s humanitarnom akcijom "Reakcija 2015." u sklopu koje se priređuje humanitarni božićni sajam. Sajam je, već tradicionalno, humanitarnog karaktera te će svi prilozi, kao i oni od prodaje, pomoći najugroženijim obiteljima ljubuške općine.

Božićni sajam se održava od 16. do 20. prosinca na Trgu domovinske zahvalnosti. Navečer sajam svoja vrata otvara u 18:00, a zatvara u 23:00 sata. Tada će se prodavati razne rukotvorine, božićni ukrasi, kuhano vino, uštipci, čaj i razne poslastice, a zainteresirani mogu ostaviti svoje priloge u obliku hrane, novca ili drugih potrepština. Agapeovci u nedjelju, osim večernjeg dijela programa, pripremaju i druženje za štandom od 10 do 14 sati, gdje će se s posjetiteljima družiti uz čaj i razgovor.

U bogatom kulturno-zabavnom programu tijekom sajma sudjelovat će: folkloraši Veseli opančići, gangašice iz KUD Veljaci, zbor i bećari iz Studenaca, poznati ljubuški radijski glasovi, Darko Šutalo, Pancelont Band, Harpoon Blues Band, Dream team Babe, fra Marin Karačić i tamburaški sastav Miris juga.

"Ugrijmo i ove godine srca naših sugrađana i učinimo dobro djelo za preko 300 obitelji. Donesite dobro raspoloženje, povedite dragu osobu i učinite da nečiji Božić postane malo radosniji", poručuju Agapeovci, ponosno dodajući kako su kraju privedeni radovi na kući socijalno ugrožene obitelji Grbavac u Grabu.

A. Marinović / Dnevni list