Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 28 Prosinac 2015 13:37

Agapeovci u obilasku najpotrebitijih: Nedostaju pokrivači, štednjak na drva, perilica za rublje...

Napisao/la 

Zahvaljujući brojnim donatorima i sponzorima, kao i mnogim Ljubušacima koji su svoje priloge donirali tijekom "Božićnog sajma", osigurano je oko tri stotine paketa koje članovi i volonteri Udruge mladih Agape ovih dana dijele socijalno ugroženim obiteljima na području cijele općine Ljubuški. 

Sudeći prema objavama na Facebooku, Agapeovci su posjetili mnoga sela u općini, od Kašča, Vojnića, Šipovače, Radišića, Lipna, Prologa, Bijače, Zvirića, Hardomilja, Teskere, Lisica te ostala sela. Nažalost, iz godine u godinu sve je veći broj socijalno ugroženih obitelji, osobito starih i nemoćnih te djece koja žive u neimaštini.

Za sve njih osigurani su paketi pomoći, a kako saznajemo iz Udruge mladih Agape preostalo je još obići oko 10 sela i posjetiti najpotrebitije. 

Budući da Agapeovci nailaze na jako loše situacije i uvjete u kojima pojedini ljudi žive, u potrazi su za štednjakom na drva, perilicom za rublje, krevetom za djecu, ormarom i pokrivačima. Uputili su poziv svim zainteresiranima koji posjeduju nešto od navedenog, a voljni su donirati, da im se obrate.

Bolji Ljubuški