Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 31 Siječanj 2016 10:01

Modni događaj u Ljubuškom okupio stiliste, kreativce...

Napisao/la 

S ciljem okupljanja i međusobnog povezivanja ljubuških kreativaca te prezentacije najnovijih trendova u svijetu frizerstva, tvrtka „Ziblin&CO“ sa sjedištem u Ljubuškom jučer je,  u suradnji s tehničarem  i stilistom tvrtke “Dikson“ Tomislavom Jagoićem, upriličila zanimljiv modni događaj. Riječ je o prvoj kolekciji koju radi Ziblin u ovoj godini, a kada su u pitanju revije, od kada postoji ova tvrtka odrađeno je čak njih 50.

„Kako bi odradili jednu kolekciju u vezi koloristike i novih trendova vezano za frizure, ugostili smo tehničara i stilistu „Diskona“ za područje Hrvatske. Na ovaj način smo htjeli ukazati i na ljepote ljubuškog kraja, pa smo s našim modelima posjetili kulu herceg Stjepana te nekadašnju Duhansku stanicu“, kazala je za Bolji Ljubuški Jozefina Perić koja radi kao menadžer prodaje u “Ziblin&CO“.

U ovom projektu sudjelovali su modeli iz Ljubuškog koji su nosili majice brenda LOLA.tees, za make up bila je zadužena Nikolina Jakiša (Beautyroom) te Josip Ramljak (R media), koji je sve ovjekovječio fotoaparatom.

“Ovakve projekte radili smo više puta, no razlika je u tome što smo po prvi put uključili i naše ljubuške kreativce. Ponekad je teško naći modele, osobito za neke ekstremne frizure. No, budući da živimo u maloj sredini, to je i za očekivati. Što se tiče daljnjeg rada, nastojat ćemo i dalje organizirati ovakve projekte te uključiti još više kreativaca“, kazao nam je menadžer “Ziblin&CO“ Marko Perić.

Inače, frizer i stilist “Diksona“ Tomislav Jagoić radi u vlastitom salonu u Varaždinu te je prošao mnogo edukacija. U Ljubuškom je po prvi put sudjelovao na reviji koja je održana 2009. godine.

kula

kula2

kula3

Antonela Marinović / Bolji Ljubuški

Foto: R media / Josip Ramljak