Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 25 Srpanj 2019 10:54

Ljubuški rukotvorci: Domaća publika je najvjernija!

Napisao/la 

Da ljubuški rukotvorci imaju zlatne ruke pokazali su sinoć pred domaćom publikom u Parku hrvatskih banova.

Na pomno uređenim štandovima, Ljubušaci su imali prigodu vidjeti raznolike proizvode poput radova od drveta, dječju odjeću, slastice, radove rađene decoupage tehnikom, umjetničke slike…

„Domaća publika je uvijek najvjernija! To su oni koji se, ako su zadovoljni, vraćaju ponovno, koji su ponosni na vaš rad te svojevoljno šire glas o ljepoti i kvaliteti vašeg rada“, kazala je za Bolji Ljubuški Marijana Pavlović, koja je predstavila dječju kolekciju pod imenom Beemara Kids.

„Ovakva druženja pozitivno utječu na sve, a osobito na djecu, zbog čega sam se na ovogodišnju izložbu i prijavila. Bilo je zabavno i veselo, a i kolači su se pojeli“, rekla nam je još jedna od sudionica izložbe, Irena Milićević.

Osim Pavlović i Milićević, ljubuškoj javnosti predstavili su se i Zdravko Rogić, Nikica Sabljić, Ljubica Pandžić, Srećko Brkić, Anita Alilović, Radojko Kraljević, Ivona Granić, Zdenka Pavlak, Slavko Boras i Marijana Šunjić.

Događaj je, u sklopu manifestacije „Ljubuško ljeto 2019.“, organizirala JU Kulturno-športski centar Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, Grad Ljubuški te HKUD Studenčica iz Studenaca.

parkk2

park1

park5

park6

park8

irena

Bolji Ljubuški