Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019 08:01

Gorjelo na tri lokacije, u prometnim nezgodama ozlijeđeno devet osoba

Napisao/la 

Prekjučer od 16.25 do 16.50 sati,  ljubuški vatrogasci (3 vatrogasca s 1 vozilom) su gasili požar u mjestu Humac u blizini svadbenog restorana "Ohio". Gorjela je trava, a opožarena je manja površina.

Od 18 do 20.30 sati, ljubuški vatrogasci (7 vatrogasca s 2 vozila) prekjučer su gasili požar i u mjestu Crveni Grm. Gorjela je smrekova šuma i nisko raslinje. Opožareno je oko 25.000 m². Jučer od 9 do 9.30 sati, ljubuški vatrogasci (3 vatrogasca s 1 vozilom) su gasili požar u mjestu Studenci. Gorjela je trava i nisko raslinje. Opožarena je manja površina.

Prometne nezgode:

Prometna nezgoda u mjestu Studenci (Ljubuški) dogodila se prekjučer u 11 sati. Jedna osoba zadobila je tjelesne ozljede, a nastala je manja materijalna šteta. U nezgodi su sudjelovali osobno vozilo i motocikl. U 20 sati, prekjučer, dogodila se prometna nezgoda i u Jadranskoj ulici (Ljubuški). Dvije osobe su zadobile tjelesne ozljede, a nastala je veća materijalna šteta. U nezgodi su sudjelovala dva vozila. Jučer u 4 sata dogodila se prometna nezgoda u mjestu Humac (Ljubuški). Šest osoba zadobilo je tjelesne ozljede te je nastala veća materijalna šteta. U nezgodi su sudjelovala dva vozila, navodi se u izvješću CZ ZHŽ-a.

Bolji Ljubuški