Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 07 Listopad 2019 11:59

FOTO / VIDEO: LJUBUŠKI DOČEKAO ZLATNE „DREAM TEAM BABE“

Napisao/la 

O sinoćnjem nastupu članica ljubuške pjevačke skupine "Dream team Babe" i danas se priča. Pozitivni komentari stižu sa svih strana. Odlazak u polufinale nije mala stvar pa je i Grad Ljubuški odlučio prirediti zlatnim damama veličanstven doček.

Zahvaljujući nastupu, koji će se dugo pamtiti, na Trgu dr. Franje Tuđmana tako su se danas okupili ljubitelji izričaja veselih Ljubušanki, ali i oni nešto mlađi, koji su se tek upoznali s radom ove skupine. Zahvalili su im, između ostalog, na dobroj promociji Ljubuškog, Hercegovine, autohtonih napjeva…

Pjesma, ples, torta…

Pred sugrađanima su se pojavile u pratnji motorista iz MK „Bigeste“, a potporu su im na bini dale i kolege iz Brotnja i Dretelja te pjevač Jozo Vučić.

„Na najljepši način ste predstavile svoj i naš Ljubuški i pokazale kako tradicijska kultura može biti zanimljiva i širem auditoriju“, kazao je prilikom svog obraćanja gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić.

„Hvala Bogu i svim ljudima na pomoći koju su nam pružili. A da ja nisam dala ono srce Davoru, ne bi on ni glasovao za nas“, kazala je kroz smijeh, između ostalog, predvodnica tima Nada Lauc.

Osim uz pjesmu i ples, program je priveden kraju i uz kušanje torte, slatkog poklona lokalne slastičarnice „Golden Days“.

A. M. Musa / Bolji Ljubuški