Ispiši ovu stranicu
Petak, 11 Listopad 2019 09:13

POMOZITE I VI: Humanitarna strana manifestacije „Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje“

Napisao/la 

Osnovne i srednje škole s područja Grada Ljubuškog i ove će godine obilježiti manifestaciju „Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje“.

Razne krušne proizvode, slastice i ostale delicije vezane za ovaj kraj, predstavit će i na Trgu dr. Franje Tuđmana, u ponedjeljak, 14. listopada, od 9 do 11 sati. Organizator manifestacije, trinaestu godinu zaredom, je Odsjek za društvene djelatnosti i zajedničke poslove. S ciljem podizanja svijesti o zdravoj prehrani i povezanosti čovjeka s prirodom, ove aktivnosti su posebne jer imaju humanitaran karakter.

Kako Bolji Ljubuški saznaje iz Odsjeka za društvene djelatnosti i zajedničke poslove, prosječan iznos koji se prikupi tijekom ovog događaja je oko 2.000 KM, što znači da je dosad, kroz dvanaest godina, prikupljeno oko 24.000 KM namijenjenih najpotrebitijim obiteljima i pojedincima Grada Ljubuškog.

„Hvala svim učenicima, učiteljima, nastavnicima, svadbenom salonu „Ohio“ i ostalima na nesebičnom zalaganju i pomoći kroz sve ove godine. Posebnu zahvalu upućujemo građanima Ljubuškog na doniranim prilozima, ujedno i podršci za učenički trud i radove“, poručili su iz Odsjeka za društvene djelatnosti i zajedničke poslove.

Bolji Ljubuški