Ispiši ovu stranicu
Subota, 12 Listopad 2019 11:31

Od utorka počinje zamjena rasvjetnih tijela na javnoj rasvjeti u Ljubuškom

Napisao/la 

Grad Ljubuški, Služba za stambeno - komunalne i inspekcijske poslove obavještava sveukupnu javnost da se u utorak, 15. listopada, od 7 do 16 sati, planiraju radovi na javnoj rasvjeti na urbanom području Grada Ljubuškog.

Predmetni radovi se planiraju izvoditi do 31. listopada, uz produženje u slučaju nepredviđenih situacija (vremeneske neprilike), po fazama izvođenja predmetnih radova te će sukladno potrebama na pripremi i zamjeni rasvjetnih tijela dolaziti do izmjene režima prometa u navedenom razdoblju.

Zona izvođenja radova bit će obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, koja će uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa.

Molimo sve građane i sudionike u prometu da se prilagode predmetnim radovima te da vlasnici vozila uklone svoja vozila s parking mjesta koja se nalaze u zoni planiranih radova (zona uz rasvjetne stupove), radi slobodne predmetne zamjene, uz razumijevanje i strpljenje i da se u navedenom vremenskom intervalu pokušaju prilagoditi na navedenu situaciju do okončanja predmetnih radova.

Grad Ljubuški, Služba za stambeno - komunalne i inspekcijske poslove