Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 02 Prosinac 2019 14:36

Mladen Bebek izabran za direktora Turističke zajednice Grada Ljubuškog

Napisao/la 

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Ljubuški podržana je odluka o osnivanju Turističke zajednice Grada Ljubuškog, a za v. d. direktora jednoglasno je izabran Mladen Bebek.

Gradonačelnik Nevenko Barbarić je kazao kako je u Ljubuškom napravljen velik iskorak u turizmu te da nema razloga da se ne podrži odluka o osnivanju Turističke zajednice Grada Ljubuškog, kao i odluka o imenovanju v. d. direktora i Nadzornog odbora TZ Grada Ljubuškog. Naime, na razini Zapadnohercegovačke županije usvojen je Zakon o turizmu i na temelju tog zakona se ide u proceduru. 

"Inicirali smo izradu ovog zakona koji nam je nedostajao svih ovih godina, a omogućit će značajniji iskorak u razvoju turizma kao gospodarske grane“, kazao je, između ostalog, gradonačelnik Nevenko Barbarić.

Podsjetimo, u dokumentu koji treba poticati budući rast i razvoj zajednice, a koji je izradio razvojni tim Grada Ljubuškog, navedeno je kako će Ljubuški do 2024. godine biti najljepše turističko odredište u Bosni i Hercegovini s očuvanim prirodnim ljepotama i tradicionalnim vrijednostima.

Osnovanje Turističke zajednice Grada Ljubuškog samo je logičan slijed onoga što se u idućem razdoblju očekuje.

Bolji Ljubuški