Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 01 Travanj 2020 04:38

Gimnazijalci, ako imate potrebu za psihološkim savjetovanjem, slobodno se javite!

Napisao/la 

Dragi naši učenici i roditelji, svjesni smo situacije koja nam se događa. Velika promjena svima nam se dogodila za kratko vrijeme. Prisutna je zbunjenost, strah i neizvijesnost kod svih nas, ali nećemo biti pesimistični jer će i ovo proći.

Svojim odgovornim ponašanjem možemo pomoći da sve ovo brzo prođe - ostati kući, prati ruke i održavati higijenu.

Znamo da su se dogodile velike promjene, kući ste, počela  je online nastava, puno novih informacija, a sigurno su prisutne i različite emocije. One su jako važne i nemojte ih zanemariti, nego ih pokažite. Razgovor i empatija su jako bitni. Razgovarajte sa svojima i podijelite stanje u kojem se nalazite.

Ako vam je potreban savjet ili razgovor, ako imate potrebu za podrškom, psihološkim savjetovanjem ili pomoć u organiziranju i savladavanju nastavnih sadržaja, slobodno se javite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Tu smo jedni za druge, dignimo glave, naoružajmo se strpljenjem i optimizmom.

Na vama je sad da budete hrabri i veliki, zreli i odgovorni, na ponos svojih roditelja i profesora. Izvršavajte zadatke i pratite nastavu od profesora koji se svakodnevno trude da vam olakšaju školske obaveze.

Pedagoginja Zdravka Rupčić

Psihologinja Marina Dugandžić