Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 27 Svibanj 2020 11:17

Ljubuško kulturno ljeto 2020.: Kreativci, prijavite se!

Napisao/la 

Grad Ljubuški objavio je javni poziv za sudjelovanje na trećem festivalu kreativaca „Živi i stvara u Ljubuškom“. Festival, koji će se održati u sklopu ovogodišnje manifestacije „Ljubuško kulturno ljeto“, 6. kolovoza, ima za cilj predstaviti široj javnosti kreativne ljude koji su se odvažili uploviti u poduzetničke vode i na taj način zainteresirati ostale mlade kreativce da i oni pokrenu svoj budući posao.

Za sudjelovanje na manifestaciji mogu se prijaviti obrti, samostalne djelatnosti i udruge koje se bave kreativnim radom, uz uvjet da imaju sjedište na području Grada Ljubuškog. Cijene izložbenih artikala trebaju biti promotivne, na način da bude osiguran popust od najmanje 10 posto od prodajne cijene. Rok za prijavu je sedam dana od dana objave javnog poziva, odnosno do 2. lipnja do 15.30 sati. 

Potrebno je dostaviti prijavni obrazac, koji je dostupan i na službenoj stranici Grada Ljubuškog – ljubuski.ba, kao i kopiju rješenja o registraciji, na adresu: Grad Ljubuški, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 88320 Ljubuški, osobno u Centar za usluge građanima Gradske uprave ili putem elektroničke pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  s naznakom „Ne otvarati“ – prijava po javnom pozivu za sudjelovanje na III. festivalu kreativaca „Živi i stvara u Ljubuškom“.

Popis sudionika će biti objavljen na gore spomenutoj službenoj stranici Grada Ljubuškog.

U sklopu Ljubuškog kulturnog ljeta održat će se i peta izložba rukotvorina, prodajnog karaktera, koju Javna ustanova „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizira u suradnji s Gradom Ljubuškim.
Za sudjelovanje na izložbi mogu se prijaviti svi rukotvorci s područja Grada Ljubuškog, a prijavni obrazac je potrebno dostaviti na adresu: Knjižnica Ljubuški, Trg dr. Franje Tuđmana 88320 Ljubuški, osobno u Knjižnicu Ljubuški ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Prijave su otvorene do 15. srpnja, a popis svih sudionika bit će objavljen na službenom portalu Javne ustanove: www.iks-portal.info.

Izložba će se održati u zadnjem tjednu mjeseca srpnja, a rok za prijavu je 15. srpnja.

Bolji Ljubuški