Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 10 Rujan 2020 07:47

Vodopad Kravica ima novu mrežnu stranicu

Napisao/la 

Vodopad Kravica od jučer ima novu mrežnu stranicu. Naziv i domena su ostali isti (www.kravica.ba), ali dizajn i struktura su potpuno izmijenjeni, zbog čega posjetitelji mogu sve informacije pronaći brže i učinkovitije, navode iz JP Parkovi d. o. o. Ljubuški.

Redizajnirana mrežna stranica je dio aktivne digitalne strategije kojom se želi poboljšati digitalno prisustvo lokaliteta „Vodopad Kravica”, ali i ostvariti bolja suradnja s lokalnom zajednicom. U tom kontekstu, uz samu mrežnu stranicu, za koju je zaslužna ljubuška digitalna agencija „Convoco” i koja je temelj nove digitalne strategije, „Vodopad Kravica” možete pronaći na Facebook-u i Instagram-u, a uskoro i putem mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje.

Budući da je lokalitet „Vodopad Kravica” kao turistička destinacija već afirmiran, mrežna stranica www.kravica.ba ima jako dobar potencijal da svjetskom turističkom tržištu prikaže i sve ostale prirodne ali i kulturno-povijesne zanimljivosti Grada Ljubuškog. Poradi toga, sadržaj koji stranica prikazuje obuhvaća sve zanimljivosti u gradu i njegovoj okolici te sve aktivnosti koje mogu biti zanimljive budućim posjetiteljima.

Internet stranica će biti višejezična, a radi opširnog sadržaja prijevod je u tijeku, čime JP Parkovi d. o. o. Ljubuški želi korištenje stranice omogućiti što većem broju ljudi.

- Izuzetno smo zadovoljni što je naša nova mrežna stranica zaživjela, zajedno s društvenim mrežama i skorašnjom mobilnom aplikacijom, te se nadamo da će svim posjetiteljima biti od iznimne pomoći dok planiraju budući posjet ovoj oazi u kamenu. Ističem da će i nama biti od pomoći statistički podatci i uvidi koje ćemo dobiti, što će, sigurni smo, rezultirati boljim budućim marketinškim aktivnostima,  ističe Nikica Vučić, v. d. direktor JP Parkovi Ljubuški.