Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 21 Rujan 2020 12:22

Predstavljanje knjige „Ono nešto“ autora Ivana Bradvice

Napisao/la 

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizira predstavljanje knjige „Ono nešto“ autora Ivana Bradvice. Predstavljanje knjige upriličit će se u Gradskoj vijećnici Ljubuški, u petak, 25. rujna, s početkom u 19 sati.

Osim autora, knjigu će pobliže predstaviti dr. sc Ilija Protuđer i Mladen Vuković, dok će moderator programa predstavljanja biti prof. Mate Grbavac.

Ukratko o knjizi: Zbirka pjesama i osmislica književnika Ivana Bradvice “Ono nešto” objavljena je u sunakladništvu Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne (DHK HB) i vlastitoj nakladi, a dostupna je i elektronska inačica knjige. Autor je u svoje osmislice utkao cijeli svoj dugi i bogati život, veliko znanje i obrazovanje, nesebičnu ljubav i plemenitost u pisanju kako bi svima nama podario nepresušni izvor iz kojega ćemo se svi napajati. Njegove osmislice daju izniman prinos hrvatskoj literaturi te kratkoj, jasnoj, britkoj, humorističnoj i satiričnoj vrsti.

Ukratko o autoru: Ivan Bradvica rođen je 12.07.1949. u Veljacima. Dostudijsko školovanje je proveo u Veljacima, Vitini i Ljubuškom. Nakon gimnazije je diplomirao na građevinskom fakultetu u Zagrebu. Radni vijek je proveo u Institutu građevinarstva Hrvatske radeći na temeljenju objekata. Objavio je 38 stručnih i znanstvenih radova iz područja geotehnike. Nakon Domovinskog rata je počeo pisati pjesme i osmislice te objavio 11 knjiga. Jedanaesta knjiga je “Ono nešto”.

Važna napomena: Predstavljanje će biti upriličeno uz strogo pridržavanje svih higijenskih i epidemioloških mjera izrečenih od nadležnih institucija (obavezna dezinfekcija ruku, nošenje maske te socijalna distanca). Broj posjetitelja je ograničen – maksimalno 30.