Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 05 Listopad 2020 06:19

Dječji festival "Na jedrima glazbe" od 5. do 9. listopada

Napisao/la 

Dječji festival „Na jedrima glazbe“, koji se održava već dva desetljeća, uskoro će doživjeti i svoje 26. izdanje. Iako u podosta izmijenjenom načinu predstavljanja izvođača, a zbog trenutne situacije uzrokovane koronavirusom, festival će trajati od 5. do 9. listopada.

Putem Facebook stranice Dječji festival "Na jedrima glazbe" Ljubuški imat ćete priliku pogledati video spotove i glasovati za izvođače, a upravo vaši glasovi odredit će pobjednika. Također, stručni žiri će odabrati tri najbolja natjecatelja i najsimpatičniju izvedbu.

Podsjetimo, organizator manifestacije i pokrovitelj je Grad Ljubuški, za video spotove je zaslužan Foto Studio Omega, a festivalski bend „Bend Raja Denim“ za glazbene matrice.

„Foto Studio Omega je odradio zadatak snimanja spotova, njih 10, a nastupit će 12 izvođača (2 dueta). Za snimanje su izabrane različite lokacije, vodopad Kravica, kula hercega Stjepana, gradski park, nekropola stećaka na Bijači…, što čini jednu prekrasnu razglednicu iz Ljubuškog", potvrdili su nedavno za Bolji Ljubuški iz Grada Ljubuškog.

Bit će to prigoda da svoje glasovne mogućnosti, nakon audicija, pokažu sljedeći mladi pjevači: Mara Čepo, Ana Maria Cernei, Matej Granić i Petar Vukšić, Ana Majić, Gabriela Marinović, Zvonimir Mišetić, Veronika Paradžik, Matej Jelić i Jure Vranješ, Petra Brkić te Vita Grgić.

Bolji Ljubuški