Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 30 Studeni 2020 09:09

U Stuttgartu iznenada preminuo Veselko Veso Marinović, član i raniji igrač Croatije Stuttgart

Napisao/la 

U Stuttgartu je jučer iznenada preminuo Veselko Veso Marinović (35), član i bivši nogometaš Croatije Stuttgart. Prema još nepotvrđenim informacijama, Marinović je u snu preminuo od srčanog udara.

Veselko Marinović je iz podrijetlom iz Orahovlja, Grad Ljubuški. U Stuttgartu je živio s obitelji, sa suprugom i dvoje djece. Radio je u pogonima Mercedesa.

Prema navodima prijatelja, posljednjih dana je osjećao probleme sa srcem, no tomu nije pridavao veći važnost jer ti bolovi nisu bili stalni, zbog čega je i odbijao otići na pregled kod liječnika. Uvečer je otišao u krevet i u nedjelju ujutro su više nije probudio.

"Poštovana obitelji Marinović, u ovim teškim trenucima za vas i vaše bližnje, primite izraze najiskrenije sućuti u ime Croatije Stuttgart. Veselko, ili naš i vaš Veso, ostat će upamćen u našim srcima i mislima, ali i u sjećanjima našeg kluba kao suigrač, prijatelj, brat, osoba koju zbog svoga mirnog i veselog duha nismo mogli ništa drugo nego voljeti i poštivati. Počivao u miru Božjem!", navodi se u sućuti. 

Fenix-magazin/SIM/B.Ž.