Ispiši ovu stranicu
Utorak, 22 Prosinac 2020 17:11

Blagdansko darivanje učenika SSŠ Ruđera Boškovića Ljubuški

Napisao/la 

Učenici koji pohađaju smjer stolar u Srednjoj strukovnoj školi Ruđera Boškovića Ljubuški izradili su prekrasne drvene jaslice, a jučer su odlučili darovati ih Domu zdravlja Ljubuški i Gradskoj upravi.

Stolari su u pratnji ravnateljice Mile Primorac i profesora Ivana Brekala s prigodnim blagdanskim darovima posjetili gradonačelnika Vedrana Markotića i ravnatelja doma zdravlja Ivana Landeku.

„Uručili smo dar od naših stolara, jaslice koje su simbol zajedništva, poštovanja i ljubavi“, rekla je Mila Primorac, dodavši kako je ponosna na svoje učenike.

„Tko god je vidio naše jaslice, bio je oduševljen. Željeli smo darovati jednu lijepu uspomenu od naših stolara, da se malo promovira ovaj zanat“.

Gradonačelnik Markotić je rekao kako su ih učenici obradovali.

„Zahvaljujem se vodstvu škole i majstorima koji vode naše dečke stolare. Ovaj lijepi poklon će krasiti našu zgradu. Pokazali su da se trude i da znaju napraviti jedno odlično djelo. Obradovali su nas i sa posjetom i sa poklonom“, rekao je Markotić i istaknuo kako imaju odličnu suradnju s vodstvom škole.

„Zajedno provodimo nekoliko projekata. U planu je iduće godine jedno značajnije ulaganje u energetsku obnovu škole i promjenu otvora. Mi smo tu za njih, i pomagati ćemo im u čemu god im bude trebalo“, rekao je gradonačelnik Markotić.

Dubravka Mijatović / Radio Ljubuški