Ispiši ovu stranicu
Utorak, 29 Prosinac 2020 21:08

I Ljubuški je uz Petrinju i ostale gradove: Uključite se u akciju pomoći!

Napisao/la 

Potres koji je danas pogodio područje Petrinje, Gline i Siska nanio je ogromne štete. Prema posljednjim dostupnim informacijama, poginulo je najmanje sedmero ljudi, a potraga za zarobljenima pod ruševinama i dalje traje. Duboko potreseni ovim nemilim scenama, u akciju pomoći Petrinjcima i svima onima kojima je pomoć uistinu potrebna uključila se cijela Hrvatska. Pomoć stiže i iz Bosne i Hercegovine, a svoj doprinos dat će i Ljubušaci. 

Na Facebook stranici Mame iz Ljubuškog objavljeno je kako svi oni koji žele pomoći, to mogu učiniti na način da pakete dostave u slastičarnicu Lanola. Kako navode, potrebna je hrana za bebe, mlijeko, kašice...

"Kao Hrvati u BiH, potreseni katastrofom naših susjeda, dragih prijatelja, poznanika i rodbine, odlučili smo se dići na noge i pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Pozivamo sve vas koji ste u mogućnosti da svojim doprinosom stanemo uz naše drage ljude i pomognemo im. Naš mali tim pripremio je kombi koji ćemo zajednički napuniti potrepštinama (navedenim u linku) i osobno ga prevesti do Petrinje. Dignimo se opet na noge, bilo u molitvama, bilo u financijskom ili nekom drugom materijalnom smislu i pokažimo da Ljubuški to može! Svoje doprinose dostavite do naše radnje Lanola u Ljubuškom. Još jednom, ne zaboravimo našu braću u velikoj nevolji. Dignimo se i dajmo svoj doprinos", poručili su iz Lanole. 

Bolji Ljubuški