Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 20 Siječanj 2021 08:16

Pogledajte po kojim cijenama možete dobiti u najam prostorije Kulturnog centra

Napisao/la 

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Ljubuški, jednoglasno je usvojena odluka kojom se propisuje i utvrđuje visina naknade za korištenje, odnosno privremenu uporabu prostorija Kulturnog centra. Naime, njime upravlja JP Parkovi d. o. o., u vlasništvu je Grada Ljubuškog, a namijenjen je za održavanje filmskih projekcija, video projekcija, predavanja, edukacija, poslovnih sastanaka, konferencija, predstava, koncerata, promocija, humanitarnih akcija, kongresa, revija i ostalih društveno-kulturnih sadržaja od važnosti za Grad Ljubuški.

Odlukom je propisano da su korisnici usluga Kulturnog centra obvezni plaćati naknadu od 200 KM (+PDV) za najam prostorija od ponedjeljka do četvrtka u trajanju od 2 sata.

Za istu satnicu, od petka do nedjelje, cijena iznosi 250 KM (+PDV). U navedeno je uključeno korištenje dvorane sa 177 sjedećih mjesta, koja posjeduje tehničku opremu, sanitarne čvorove, sustav grijanja i hlađenja te prostor pogodan za organiziranje cateringa ili prijmova.

Korištenje prostorija Kulturnog centra za kulturne, humanitarne priredbe i slične manifestacije u organizaciji i pod pokroviteljstvom Gradskog vijeća Ljubuški neće se naplaćivati, dok će za manifestacije koje imaju humanitaran karakter biti ustupljene po sniženim cijenama, iznimno i bez naknade.

U odluci se navodi i to da su, nakon završetka događaja, korisnici prostorija Kulturnog centra dužni očistiti prostor ili platiti uslugu čišćenja JP Parkovi d. o. o. Ljubuški.

A. Marinović Musa