Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 25 Siječanj 2021 09:08

Agape o Reakciji: Hvala vam 15.409,81 puta, još jednom ste pokazali veliko srce

Napisao/la 

Udruga mladih Agape već godinama je aktivna u društvenoj zajednici. Njezin rad prepoznaju i cijene brojni Ljubušaci, koji se rado uključuju u brojne projekte, a osobito u onaj u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana. Cilj je svima isti – pomoći siromašnim i ugroženim sugrađanima i pokazati im da nisu sami.

Sve to ne bi bilo moguće bez humanitarne akcije Reakcija, a koja je i ovaj put, iako u drugačijim okolnostima, polučila dobre rezultate.

„U 2020. godini malo je stvari koje bismo željeli ponijeti sa sobom u budućnost. Iza sebe želimo ostaviti virus, bolesti, smrti, ekonomski kolaps, karantenu, samoizolaciju i policijski sat. Kao da to nije bilo dovoljno, poplave i potresi su dodatno narušili ionako neizvjesnu situaciju. Borba za život i strah su prevladavali u 2020. godini. Ono što želimo ponijeti s nama u budućnost jest vaša potpora tijekom cijele godine, a posebno u Reakciji. Hvala vam 15.409,81 puta, jer upravo je to iznos prikupljen u ovoj akciji. Hvala vam što ste 997 puta nazvali humanitarni broj i tako donirali 1.794,60 KM. U naše kase ste donirali 2.763,50 KM te uplatili na naš račun u banci 9.983,66 KM i putem PayPal-a 868,05 KM“, priopćili su iz Udruge mladih Agape.

Uputili su i zahvalu svim firmama koje su im donacije pružile u obliku osnovnih živežnih namirnica.

„Pokazali ste nam svoje povjerenje, a mi smo to iskoristili kako bismo spakirali 300 paketa za naše sugrađane koji su u potrebi. Još jednom ste pokazali svoje veliko srce i zajedno s nama ostvarili akciju Reakciju 2020. Ponosni smo na sve vas i na naše volontere koji nesebično sebe daju ovoj Udruzi. Hvala vam!“, naveli su u svojoj zahvali Agapeovci.

A. Marinović Musa