Ispiši ovu stranicu
Subota, 01 Svibanj 2021 10:04

Ljubuški: Vandali napravili veliku štetu na poletištu za paraglidere

Napisao/la 

Poletište za paragliding, kod ljubuške kule, članovi Paragliding kluba Ljubuški dugo vremena uređuju. Ali ovog petka doživjeli su veliko razočaranje od svojih sugrađana.
Iako su pokrenuli lijepu turističku i sportsko-rekreacijsku priču i napravili jedno od četiri najbolja paragliding mjesta na ovim prostorima, nekome ili nekima je to očito zasmetalo pa su počinili pravi vandalizam.

Za sada nepoznati počinitelji su slomili info-ploču, uništili klupe i stol za odmor, a kantu za otpatke bacili su daleko od poletišta.

"Kada smo postavljali ovo na poletište, kroz šalu smo rekli da imamo i rezervnu info-ploču kad ova bude pošarana sprejom. Gle čuda, nije pošarana sprejom i hvala vam na tome. Baš pred Ljubuški Outdoor Festival 2021. da pokažemo i svijetu i narodu kako Ljubuški to može", rekli su ironično i razočarano iz Paragliding Ljubuški na društvenim mrežama, prenosi Jabuka.tv.

Dodali su kako imaju indicije o mogućim počiniteljima i da vjeruju kako će ih brzo otkriti. Za nadati je da će uistinu i biti tako te da će policija sankcionirati ovakve vandale.