Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 26 Kolovoz 2021 06:52

“Dani otvorenih vrata” – cijepljenje protiv korone bez prethodnog naručivanja u DZ Ljubuški

Napisao/la 

Dom zdravlja Ljubuški uputio je obavijest korisnicima usluga kako će se danas od 7.30 do 14 sati organizirati “Dani otvorenih vrata”, odnosno cijepljenje protiv koronavirusa bez prethodnog naručivanja.

Na raspolaganju trenutno su cjepiva proizvođača Astrazeneca te kineska cjepiva Sinopharm i Sinovac.

"Cijepljenje će biti dostupno za sve osobe s prebivalištem na području Zapadnohercegovačke županije. Sve osobe koje se žele cijepiti molimo da dođu u gore navedenom terminu s osobnim dokumentom (osobna iskaznica, putovnica, zdravstvena iskaznica) u našu ustanovu, jave se na šalter trijaže ispred Doma zdravlja Ljubuški, odakle će biti upućeni u prostorije gdje će se obavljati cijepljenje.

Za sve dodatne informacije oko cijepljenja protiv koronavirusa možete nas kontaktirati na ranije dostupan kontakt telefon Higijensko-epidemiološke službe DZ Ljubuški 063/925-524.

Dom zdravlja Ljubuški, kao i sve zdravstvene i javnozdravstvene ustanove kod nas i u svijetu, može vam ponuditi cijepljenje kao najbolje rješenje ovog velikog svjetskog problema. Kada nam medicinska znanost stavi na raspolaganje preventivnu ili kurativnu mogućnost, koja će vas zaštititi od teškog oblika bolesti, respiratora i ostalih komplikacija ove bolesti, rado ćemo vam je ponuditi.

Ako cijepljenje dovede do toga da život samo jednog čovjeka bude spašen, to je već ogroman uspjeh, a sigurni smo da su rezultati cijepljenja protiv koronavirusa mnogostruko bolji", poručuju iz DZ Ljubuški.