Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 12 Rujan 2021 08:13

IMPHACT projekt - Realizirana nabavka sterilizatora za potrebe Hospicija

Napisao/la 

U sklopu projekta prekogranične suradnje iz programa Interreg IPA CBC Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro - IMPHACT, u Dom zdravlja Ljubuški, točnije u Centar za palijativnu skrb - Hospicij božanskog milosrđa, izvršena je isporuka sterilizatora.

Nakon provedene procedure javne nabavke po PRAG procedurama, najpovoljniji ponuditelj je bila tvrtka Adrialine d. o. o. iz Banja Luke, a vrijednost sterilizatora je 2.450,00 KM bez PDV-a.

"Kako smo i ranije izvještavali, Dom zdravlja Ljubuški uspješno i u ostavljenim rokovima, izvršava sve planirane aktivnosti u sklopu ovoga projekta prekogranične suradnje. Osim nabavke medicinske opreme, u idućem razdoblju predstoji nam sastanak projektnih partnera u Podgorici, organizacija edukativnih radionica za ciljane skupine (soc. radnike i članove obitelji palijativnih bolesnika) i prezentacija projektnih aktivnosti predstavnicima nevladinih organizacija te predstavnicma vlasti na lokalnoj i područnoj razini", priopćeno je iz Uprave Doma zdravlja Ljubuški.