Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 07 Srpanj 2022 07:11

Dom zdravlja Ljubuški nastavlja s ulaganjima u medicinsku opremu i uređaje

Napisao/la 

Financijskim sredstvima Zavoda za zdravstveno osiguranje Zapadnohercegovačke županije predviđenim za kapitalne investicije zdravstvenim ustanovama za 2022. godinu, Dom zdravlja Ljubuški je postao bogatiji za nekoliko kvalitetnih medicinskih uređaja i opreme.

U prethodnih mjesec dana su, sukladno iskazanim potrebama službi i odjela, u našu zdravstvenu ustanovu isporučeni: ručni oftalmoskop za potrebe Odjela za očne bolesti, spremnik za tekući dušik zapremine 20L za potrebe Odjela dermatovenerologije, 12 kanalni EKG uređaj za potrebe Odjela za interne bolesti i 2 moderna TENS uređaja s brojnim dodatnim mogućnostima za potrebe Odjela fizijatrije DZ Ljubuški.

Svi uređaji su odmah stavljeni u funkciju za potrebe korisnika usluga. Ukupna vrijednost ove investicije je oko 20.000KM.

"Uz ostale infrastrukturne radove koje smo već dovršili, uz one koje trenutno izvodimo i koje planiramo dovršiti u idućim mjesecima, nastojimo svakim danom poboljšavati naše usluge i osigiravati bolje uvjete rada našim djelatnicima, kao i svim našim sugrađanima koji su u potrebi", poručuju iz Uprave DZ Ljubuški.