Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 20 Srpanj 2022 10:46

Grad Ljubuški nagradio učenike generacije osnovnih i srednjih škola

Napisao/la 

Za učenike generacije ljubuških osnovnih i srednjih škola te njihove ravnatelje upriličen je prijam u zgradi Gradske uprave Grada Ljubuškog.

Riječ je o učenicima koji su se tijekom osnovnog i srednjeg obrazovanja, uz odličan uspjeh i uzorno vladanje, iskazali i u brojnim izvannastavnim aktivnostima.

Čestitke njima, njihovim roditeljima i nastavnicima uputili su gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić koji su im poželjeli ugodan ljetni odmor i uspjeh u nastavku školovanja, a budućim studentima i povratak u Ljubuški nakon što završe fakultetsko obrazovanje. Uz želje za uspješnim ostvarenjem ciljeva na obrazovnom planu, poručili su im da je važno i da budu dobri ljudi na ponos svoje obitelji i društvene zajednice.

Učenicima su uručeni prigodni darovi, a za svoju uspješnost nagrađeni su knjigom te sa po 500 konvertibilnih maraka.

Učenici generacije školske 2021./2022. godine su: Klara Rupčić (OŠ Ivane Brlić Mažuranić Gračine i Glazbena škola Ljubuški), Petra Rašić (OŠ Marka Marulića Ljubuški), Anamarija Boras (OŠ Tina Ujevića Vitina), Helena Skoko (Gimnazija Ljubuški), Ivana Zovak (Gimnazija Ljubuški), Ljiljana Majić (SSS Ruđera Boškovića Ljubuški) i Tin Pavlović (SSS Ruđera Boškovića Ljubuški).

Ravnatelji škola su zahvalili na prijmu, kao i na dosadašnjoj potpori u radu te na aktivnostima Grada Ljubuškog koji su usmjereni na insfrastrukturne projekte s ciljem osiguravanja što boljih uvjeta boravka učenika i nastavnog osoblja u školama.

Ljubuski.ba