Ispiši ovu stranicu
Subota, 26 Studeni 2022 14:16

Daniela Škegro: Hercegovke su izazvale pozornost u našoj zemlji, ali i diljem svijeta

Napisao/la 

Ovogodišnji izbor „Hercegovka godine“ naišao je na veliku pozornost javnosti, čemu svjedoče brojni pristigli glasovi za natjecateljice iz raznih dijelova Hercegovine, ali i inozemstva.

Tko će okititi titulom „Hercegovka godine“, u nekoliko kategorija, saznat ćemo za sedam dana kada će biti okončano glasovanje. Svečano proglašenje pobjednica održat će se, pak, u hotelu Bigeste u Ljubuškom, 15. prosinca, s početkom u 19.30 sati.

Kako je objavio portal Hercegovka.net, dosad su pristigla ukupno 14.243 glasa. Na Facebook stranici Hercegovka godine zabilježen je 5.891 glas, 475 glasova na Instagram profilu Hercegovka godine, 2.296 glasova putem e-pošte hercegovkagodine@daniela te 5.581 glas na programsku tablici.

„Broj pristiglih glasova dokaz je da su i ovaj put naše Hercegovke izazvale pozornost u našoj zemlji i naših ljudi, ali i diljem svijeta, gdje imamo i strance koji daju potporu natjecateljicama i samom izboru. Svaka promocija, na tako lijep način, važna je te itekako ima svoju vrijednost. I ovim putem pozivam sve vas da i u ovom završnom tjednu svojim glasovima podržite naše Hercegovke, jer one to zaslužuju. Promovirajte našu Hercegovinu i osnažujte ulogu žene u društvu. U konačnici, širimo ljubav…“, kazala nam je Daniela Škegro, kolumnistica i urednica mrežne stranice Hercegovka.net, koja je ujedno i osmislila projekt „Hercegovka godine“.

Kažimo i to kako će, uz glasove publike, o pobjednicama odlučivati i žiri u sastavu: Daniela Škegro, Anita Prka Đurašić, Zorica Andrijašević Donna, Dora Puđa i Antonela Marinović Musa.

Bolji Ljubuški