Ispiši ovu stranicu
Subota, 29 Ožujak 2014 06:59

Vidović: Nema ekipe koju ne možemo dobiti do kraja

Napisao/la 
Vidović: Nema ekipe koju ne možemo dobiti do kraja Vidović: Nema ekipe koju ne možemo dobiti do kraja

"Nisam zadovoljan onim što igramo ove sezone jer mislim da možemo dosta bolje, pogotovo u gostima. Međutim, mlada smo ekipa i igramo dosta promjenjivo, a to se prvenstveno odnosi na razliku u našim nastupima doma i na strani. Očito imamo više samopouzdanja za nastupe u svojoj dvorani, ali i čitava liga je koncipirana tako da se igra dosta bolje na svom parketu. Svi unaprijed upisuju bodove kući", govori organizator Izviđačeve igre, srednji vanjski Josip Vidović.

U takvom odnosu snaga i natjecateljskim navikama nitko ne sumnja da će Skauti savladati i svog sljedećeg protivnika, Derventu, iako se radi o sastavu koji ima jedan bod više i predvođen je iskusnim rukometnim stručnjakom, Zoranom Dokićem. Međutim, Izviđač je u Ljubuškom nesavladiv ove sezone (11 pobjeda, bez poraza) pa nitko i ne pomišlja da bi se to moglo promijeniti sutra kada u kompletnom sastavu dočekuju gostujuću momčad.
"Nas tu ipak očekuje dosta teška utakmica, dovoljno govori to što su oni bolje plasirani od nas. Derventa je čvrsta i agresivna ekipa s bekovima koji koriste sve prilike i brzim krilima. Moramo odigrati dublju i jaku obranu te biti koncentrirani u napadu. Ipak se radi o našem izravnom rivalu za treće mjesto kojeg pred svojom publikom moramo savladati", ustvrdio je Vidović.

Izviđač je trenutačno petoplasirani, ali im raspored do kraja zaista pogoduje. Četiri domaće utakmice uz povoljan raspored u gostima (Čelik, Sloga, Čapljina) jamče uzbudljivu borbu do samog kraja i nadu u povoljan rasplet.
"Mislim da su nam šanse dobre do kraja jer tu nema ekipe koju ne možemo dobiti iako sigurno za konačni uspjeh moramo popraviti svoju igru u gostima. Iako idemo i u Zenicu moramo u svaku sljedeću utakmicu, pa i protiv Čelika, ići na pobjedu jer samo tako možemo do željenog rezultata", izjavio je Josip Vidović.

 E. Bijedić/Dnevni list