Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 30 Ožujak 2014 07:25

Pobjede rukometašica i rukometaša Izviđača

Napisao/la 
Pobjede rukometašica i rukometaša Izviđača Pobjede rukometašica i rukometaša Izviđača

U 15. kolu Premijer lige za rukometašice sinoć su odigrana tri susreta, a važnu pobjedu u Banjoj Luci protiv Borca polučile su rukometašice Izviđača rezultatom 24:23.

Gošće iz Ljubuškog su vodile tijekom cijelog susreta, a najveću prednost su imale sredinom prvog dijela kada je na semaforu bilo 10:4 za Izviđač. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 14:11 za Ljubušanke.

Drugi dio pripada domaćim rukometašicama, koje su predvođene izvrsnom Crnić (11) došle do neriješenog ishoda u posljednjoj minuti susreta, ali gošće preko Karle Glavaš pet sekundi prije kraja dolaze do velike pobjede.

Gošće je predvodila Marija Boras s devet pogodaka, a Kraljević i Nosić su postigle po četiri dok je na vratima Izviđača izvrsna bila Stojak.

U derbiju 24. kola rukometne Premijer lige BiH rukometaši Izviđača su savladali ekipu Dervente sa 33:25. Izviđač je bio bolji protivnik tijekom cijelog susreta, a na poluvremenu su Skauti vodili sa 15:13. U drugom dijelu domaći su pojačali tempo igre, i tako do kraja napravili osam razlike, a konačan rezultat je glasio 33:25.

Domaće je predvodio lijevi bek Ante Grbavac sa sedam golova, Ereš, Vidović i Miličević su postigli po pet, dok je kod Dervente desni bek Stanković postigao deset golova, a Davidović je bio precizan pet puta.

bhrukomet.net