Ispiši ovu stranicu
Petak, 11 Travanj 2014 16:05

PREDSTAVLJAMO TALENTE: Ante Rogić - nogometaš iz Ljubuškog

Napisao/la 
PREDSTAVLJAMO TALENTE: Ante Rogić - nogometaš iz Ljubuškog PREDSTAVLJAMO TALENTE: Ante Rogić - nogometaš iz Ljubuškog

U serijalu našeg portala predstavljanja mladih bosanskohercegovačkih talenata iz različitih društvenih sfera stigli smo i do mladog nogometaša Ante Rogića, momka koji istinski puno obećava, nastupa za NK Bigeste iz Ljubuškog, ali uskoro odlazi na probu u zagrebački Dinamo. Struka istinski vjeruje u njega, pa nije isključeno da jednog dana odjene i reprezentativni dres Bosne i Hercegovine. A možda i Hrvatske. Nikad se ne zna!

DNEVNO.ba: Za sami početak što možete kazati o sebi?

ROGIĆ: "Zovem se Ante Rogić, rođen sam 25. 09. 1998. godine u Ljubuškom, nastanjen sam u Gornjim Radišićima, a nogometom se bavim od svoje šeste godine".

DNEVNO.ba: Koju poziciju igrate?

ROGIĆ: "Poziciju koju igram u više navrata ovisi od trenera i taktike koju trener postavi, a moja prirodna pozicija je lijevo krilo".

DNEVNO.ba: Kakva su vam očekivanja u Zagrebu gdje idete sada na probu, imate li neki klub za koji navijate, u kojem bi možda voljeli jednog dana zaigrati?

ROGIĆ: "Pa, moja očekivanja od ove probe u Zagrebu su da vidim i probam nešto novo, nešto drugačije, ujedno želim sebe testirati koje su moje mogućnosti u novoj sredini, novim suigračima i vjerojatno novim stilovima treninga i rada. Klub za koji navijam je Dinamo, u kojem sam i član od 2011. godine, a želja kao i svakoga mladog čovjeka mi je obući dres tog svetog kluba. A jednoga dana uz Božju pomoć želio bih zaigrati za "Kraljevski" klub Real Madrid".

DNEVNO.ba: Imate li igračkog uzora ili više njih?

ROGIĆ: "Da. Imam igračkog uzora, tj. imam više njih, između ostalih na prvom su mi mjestu Alen Halilović i Cristiano Ronaldo".

DNEVNO.ba: kako Vam ide u školi?

ROGIĆ: "U školi? Pa za sada ide, prosječan sam đak, sve u svemu nije loše".

DNEVNO.ba: Najbolji prijatelj među suigračima?

ROGIĆ: "Među mojim suigračima iz NK Bigeste Ljubuški najbolje se slažem sa Antoniom Petrušićem ,Jurom Vučićem i Franjom Grizeljom. To su pravi prijatelji i suigrači, pa ih ovom prilikom i pozdravljam".

DNEVNO.ba: Najbolji trener s kojim ste radili?

ROGIĆ: "U svim ovim godinama od kada treniram u NK Bigeste izmijenilo se par trenera od Franje Vasilja, popularnijeg kao (Profa), Ivice Mihaljevića i Damira Vučića-Vučka koji je meni dosta pomogao u dosadašnjem radu i treninzima".

DNEVNO.ba: I što još za kraj reći?

ROGIĆ: "Za kraj se zahvaljujem Vama na ovom intervju, kao i svim ljudima koji su mi omogućili da odem u Dinamo na probu. Uz zdravlje i Božji blagoslov ja se nadam da će idući intervju biti u plavom dresu. Hvala".

Dnevno.ba

5 komentari